En stor takk til alle dere som kom innom Corkini på vegansk julefestival på Chateua Neuf i helga og lot oss få «tegne og fortelle» historien om korktrærne i Portugal!

Endelig fikk vi muligheten til å vise frem og la dere kjenne på vesker og tilbehør laget av korkskinn. Siden Corkini er nettbutikk er det så viktig for oss å treffe dere der ute, slik at dere får kjenne på produktene og se noen av veskene og tilbehøret som lages. Så og si alle veskene i butikken vår er veganske og kork er et kjempebra alternativ til skinn, det er i grunn naturens eget skinn. Men i motsetning til skinn er kork dyrevennlig, økovennlig, fornybart og nedbrytbart, og samtidig ligner det på skinn, kjennes nesten ut som skinn, er holdbart som skinn og eldes som skinn.

Derfor er det ikke uten grunn at nettopp PETA skriver i en artikkel for litt siden at ”Cork is the new black” og vi kan fortelle at to av våre leverandører  fra Portugal er sertifisert ”PETA Approved”.

Corkini er din naturlige leverandør av bærekraftig mote, slowfashion og miljøvennlig mote laget av barken på korktreet. Vi kommer til å få inn flere produkter og et større utvalg fremover, så følg med!

Imens hører vi mer enn gjerne fra deg på e-post om det er produkter du savner, andre farger eller hva du ellers måtte ha på hjertet om kork og korkprodukter.

http://www.peta.org/living/fashion/cork-fashion-accessories-need-right-now/